U kunt u zelf aanmelden per mail.

U hebt een geldige verwijsbrief van uw huisarts nodig.

(De huisarts kan desgewenst vooraf over een eventuele verwijzing overleggen per mail of telefonisch: 0629068629).

Als er plaats is in de praktijk maken we vervolgens in een telefoongesprek een afspraak voor een intake (mits uw hulpvraag past bij mijn aanbod). Meestal stuur ik per mail nog een formulier waarop u uw belangrijkste gegevens kunt invullen.

Als er geen plek is zal ik u adviseren om verder te zoeken samen met uw huisarts. Ik heb dus geen wachtlijst!

In het  intakegesprek bespreken we welke hulp u zoekt en waarom. Ook geef ik uitleg over mijn werkwijze en mogelijkheden. Tijdens het gesprek blijkt wat nog meer nodig is om samen tot een behandelplan te komen (meerdere gesprekken, aanvullende vragenlijsten).

Als het behandelplan rond is en we hebben doorgesproken wat de klachten in stand lijkt te houden, hoe de behandeling eruit gaat zien en wat we met die behandeling willen bereiken, volgt een beslismoment of we met elkaar in zee gaan. Op dat moment is de behandeling daadwerkelijk begonnen.

wachttijden: als er plek is in de praktijk  lukt het doorgaans om binnen 2 a 3 weken na het eerste mailcontact een afspraak te maken voor het eerste intake-gesprek. Daarna kan de behandeling meteen beginnen. In perioden van vakanties en gedurende de zomer kan er meer tijd tussen zitten


U kunt vrijblijvend contact opnemen met Eldek:

Els Dekker arts/psychotherapeut

telefoon: 0629068629

U kunt een email sturen

KvK: 34358866

BIG: 99020590601/69020590616